De små smil...

Nye Boobies…

 photo bc80459e-0678-4a9d-9cc8-bf83f25d00c7_zpsf2bb5b6b.png

Jeg har altid været meget glad for mine naturlige bryster. Store har de aldrig været men til gengæld har de altid været runde og siddet super flot. Jeg er ved at trappe ud af amningen, da Norr slet ikke gider at hygge-spise mere. Faktisk synes det var lidt sørgmodigt, men nu har jeg vænnet mig til at han er klar til noget andet og mere. Når jeg er helt færdig med amningen vil de naturligvis ikke være lige så velsiddende eller runde (tænker jeg) – det vil sige at tyngdekræften heller ikke vil være mig behjælpelig 🙁 Ja, så jeg har besluttet, at jeg vil have en brystforstørrende operation. Hmm, i øvrigt er der eb forkortelse = BFO (synes jeg er sjovt). Det er en jungle at finde rundt i hvem der er bedst, har flest referencer etc. Giv endelig jeres besyv, da jeg er helt på bar bund.

Det er ikke blot en hurtig “hovsa” løsning, da jeg siden jeg blev gravid har besluttet, at følte jeg at det blev nødvendigt, ville jeg efter amning have lavet brysterne.

Jeg har taget skridtet og bestilt til hos Nygart ultimo denne måned. Jeg har dog læst mig frem til at det på alle privathospitaler kræves, at der er gået fra 3 til 6 måneder efter ammestop. Jeg kan dog ike finde noget konkret omkring proceduren hos Nygart, så det bliver jeg snart klogere på. SPÆNDENDE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De små smil...