Afslappende og lækker søndag....

Retouch af mine bryn…

 photo 29501d9e-31a1-41fb-b1b3-8269b110989b_zps75ea4370.jpg

Som i måske ved, så har jeg permanent makeup på bryn og læber og har i øvrigt haft det i mange år. Mine bryn friskes op ca. 1 gang årligt, men jeg har sprunget en enkelt opfriskning over grundet graviditeten, så de trængte til en kærlig og plejende hånd. Man må godt få foretaget mikropigmenteringen under graviditet, men man risikerer at man, grundet bl. a vand i kroppen, ikke tager vel imod farven så den falmer meget hurtigt. Der kan være tale om at det er spild af tid at starte op under en graviditet 🙂

Jeg valgte at få mine lavet, ikke fordi jeg ikke har mørke eller tilstrækkeligt med hår, men simpelthen fordi jeg godt kan lide, at de er formet og altid ser ens ud.

I fredags var jeg en tur forbi Face It Beauty på Frederiksberg for at få frisket farve, form osv op. Jeg fik ændret en anelse å formen, så den er blevet lidt blødere end tidligere. Billederne ser voldsomme ud – der forsvinder omkring 40% farve igen. Jeg uploader billeder når de er helt “færdige”.

Valg af farve hjælper Bettina, som er linegist / mikropigmentist hjælper med farvevalget når man har taget en beslutning om at man gerne vil have foretaget behandlingen. Til jer der overvejer det, kan jeg varmt anbefale Bettina fra Face It Beauty – hun er fantastisk dygtig og har erfaring i 8 år. Det skal nævnes at dette IKKE er et sponsoreret indlæg – jeg betaler selv for mine behandlinger 🙂

 photo ba10d837-45df-44f2-8e80-a6ead5f50558_zps0702d760.jpg

Læs evt mere på klinikkens hjemmeside HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Afslappende og lækker søndag....