Lyn dagens Outfit...

Gratis baby pakker til kommende forældre…

 photo 80c02cbe-60ae-49b6-8ec1-feac4f3ef909_zps481ef1f5.jpg

Der er i sandhed virkelig mange køb man skal gøre sig inden den lille ny kommer til verden. Uanset om man vælger sprit nye sager, delvist nye samt brugte sager – så koster det en god sjat penge at skulle være forældre. Man kan med fornuft vælge at være velforberedt og sprede udgifterne ud over de mange gravide måneder, så man ikke føler at pungen brister (beløbene er de samme, men en hjælp kan være ikke at skulle smide alle pengene på en enkelt måned).

En hjælp kan være at benytte sig af de mange gratis babypakker der er at finde på markedet. Her nedenfor kan ses nogle af de pakker/gratis tilbud der er at finde på markedet – K & jeg har hentet nogle stykker, ha 🙂 Billederne er fra babypakken fra Libero, som hentes i Føtes eller Bilka.

 photo c08abf12-ae4f-4436-ade5-595c69c9489a_zps65c66f72.jpg

 photo 0ecf1756-7a46-45f0-b42c-455cf0ae9287_zpsa3e90ba1.jpg

Babysam tilbyder en gratis medlems babypakke – et kræver naturligvis indmeldelse, men mon ikke alle slår et smut forbi én af deres butikker alligevel i løbet af graviditeten. Pakken skal afhentes i én af deres butikker og bestilles HER.

Rema 1000 har også en super startpakke – den har vi selv bestilt og afhentet, den indeholder blandt andet en hel pakke bleer 🙂 – De er i grundet til en fornuftig pris og er ratet super flot i forhold til mange af de dyrere. Pakken bestilles HER.

En medlemspakken kan også bestilles fra Libero (det er pakken du kan se på billederne). Du skal afhente pakken i en Føtes eller Bilka i deres kundeservice afdelingen – det er nu nemt og så slipper man på forsøgt mersalg, ha 🙂 Pakken fårs HER.

Det er vist det… Jeg ved at der er flere at finde,  men jeg har været meget glad for de nævnte. Held og lykke mummy 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lyn dagens Outfit...